Ραδιοφωνικές Εκπομπές

Posted by Νικόλαος Κουμαρτζής On 05:52



Από τον Νοέμβριο του 2011, ο Μηνάς Παπαγεωργίου είναι συμπαραγωγός της ραδιοφωνικής εκπομπής "Αστρική Πύλη", που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, 10-12 το βράδυ, από τη συχνότητα του Atlantis FM (105,2 για Αθήνα) ή μέσω του http://www.atlantisfm.gr για τον υπόλοιπο κόσμο. Περισσότερα εδώ.




Ο Μηνάς Παπαγεωργίου συνδέεται με το ραδιόφωνο από τα 15 του χρόνια όταν και ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες του εκπομπες λόγου στο δημοτικό σταθμό της ιδιαίτερης πατρίδας του. Αργότερα, υπήρξε για 4 συναπτά έτη (2003-2007) ραδιοφωνικός παραγωγός της εκπομπής «Αστρική Πύλη» που μεταδιδόταν –και μέσω διαδικτύου– από το φοιτητικό σταθμό «Χώρος» της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Με τον συνεργάτη του Ανδρέα Πανουτσόπουλο -μαζί υπήρξαν ιδρυτές της φοιτητικής ομάδας του Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου (Κ.Α.Π.Α)-, συνέθεσαν ένα άκρως επιτυχημένο δίδυμο, ενώ οι εκπομπές τους αποτέλεσαν αφορμή για συζήτηση και προβληματισμό τόσο στο ακαδημαϊκό τους περιβάλλον, όσο και στο διαδίκτυο.






Ακούστε:


- Τη συνέντευξή μου στον Παραπολιτικά FM και τον Γ. Λεκάκη αναφορικά με το ρεύμα του Μυθικισμού (11/1/16).

- Τη συνέντευξή μου στον Radio1d και τη Στελίνα Μαργαριτίδου για τον Μυθικισμό, το βιβλίο μου "Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού" και το ντοκιμαντέρ μου "Άδωνις και Ιησούς: Όψεις του Μυθικισμού στην Ελλάδα".

- Τη συνέντευξή μου στον "Αθήνα 9,84" για "Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού και τον Μυθικισμό.

- Το αρχείο εκπομπών της "Αστρικής Πύλης" με τον Μηνά Παπαγεωργίου και τον Ανδρέα Πανουτσόπουλου (Από το Νοέμβριο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012).

- Τη ραδιοφωνική εκπομπή του Μηνά Παπαγεωργίου για την Άμεση Δημοκρατία, στα πλαίσια άσκησης στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (Ιούνιος 2010).

- Τη ραδιοφωνική εκπομπή του Μηνά Παπαγεωργίου σχετικά με το αίτημα των αρχαιόθρησκων για θεσμική αναγνώριση της θρησκείας τους, στα πλαίσια άσκησης στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (Ιούνιος 2010).

0 comments

Post a Comment