Περιοδικά

Posted by Νικόλαος Κουμαρτζής On 05:51






Από τον Ιούλιο του 2017 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite η νέα ιστορική μονογραφία του Μηνά Παπαγεωργίου με τίτλο "Ο ήρωας Χατζηλίας Οικονόμου: Ιστορίες από την Κάρπαθο του 1821".





Από τον Απρίλιο του 2017 κυκλοφορεί  από τις εκδόσεις Δαιδάλεος το νέο βιβλίο του Μηνά Παπαγεωργίου, "Αγαλματένια Κρίνα: εννέα ιστορίες για την επιβίωση της αρχαίας ψυχής (9ος-20ός αιώνας)".







Ο Μηνάς Παπαγεωργίου είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "Το πρόβλημα της ιστορικότητας του Ιησού: Το ρεύμα των Μυθικιστών" που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Δαιδάλεος τον Μάιο του 2013. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ. Από τον Μάρτιο του 2015 το βιβλίο κυκλοφορεί και στα αγγλικά υπό τον τίτλο Jesus Mythicism: An Introduction σε μορφή ebook.




Τον Ιούνιο του 2011 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις iWrite το έργο "Δούρειος Ίππος", μια συλλογή 30 κειμένων (40 στη δεύτερη έκδοση) για τη σύγχρονη εναλλακτική επικαιρότητα. Περισσότερα εδώ.





Το πρώτο του βιβλίου εκδόθηκε από τις εκδόσεις Δίον τον Ιανουάριο του 2010. Ήταν η πρώτη του δημοσιογραφική έρευνα με τίτλο "Υπόθεση Παιδιά του 1983: Οι Έλληνες Indigo". Περισσότερα θα βρείτε εδώ.



Συμμετέχει με κείμενό του στον συλλογικό τόμο του ΟΜΙΚ (Όμιλος Μελέτης Ιστορίας και Κοινωνίας), "Αναπάντεχες Αφηγήσεις του Παρελθόντος", που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Νήσος τον Μάιο του 2015. Περισσότερα εδώ.





Διαβάστε τη  συνέντευξη που παραχώρησε ο Μηνάς Παπαγεωργίου στον Δημήτρη Αργασταρά και στο bookpress.gr με αφορμή την κυκλοφορία του "Δούρειου Ίππου".

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη βιβλιοπαρουσίαση του Δούρειου Ίππου στην Κάρπαθο (Αύγουστος 2011)

Διαβάστε την ανακοίνωση για την κυκλοφορία της Β' έκδοσης του "Δούρειου Ίππου" (διαθέσιμη μέσω του http://trojan.iwrite.gr).

---------------------------------------------------------------------

Από τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Οκτώβριο του 2014 ήταν ο αρχισυντάκτης του εβδομαδιαίου περιοδικού "Φαινόμενα" που κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος".

Από τον Νοέμβριο του 2014 αποτελεί τον υπ. επικοινωνίας του Ομίλου Εκδοτικών Δραστηριοτήτων "Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή" (εκδ. Πηγή, iWrite & Δαιδάλεος)





Συνεργάζεται ή έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί με τα περιοδικά Mystery, Forbidden History, Hellenic Nexus, Geo, Φαινόμενα (ένθετο Ελεύθερου Τύπου), Δαυλός, Ιχώρ, Διιπετές, Άωτον και Άβατον, καθώς επίσης και με εφημερίδες και έντυπα της ιδιαίτερης πατρίδας του (Κάρπαθος).

0 comments

Post a Comment