Δομή του meta-journalist και Meta-Δίκτυο

Posted by Νικόλαος Κουμαρτζής On 06:01

Δομή και φιλοσοφία του meta-journalist



Μέσα από το meta-jοurnalist παρουσιάζεται μια ιδιαίτερη φιλοσοφία άσκησης του "δημοσιογραφείν". Όλες οι συνεντεύξεις και τα projects που θα αναγνώσετε, σχετίζονται άμεσα με τα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα του υπεύθυνου του blog. Μερικές μάλιστα από αυτές, αποτελούν κομμάτια που συνθέτουν ολόκληρα θεματολογικά παζλ, προσφέροντας στον αναγνώστη μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη εικόνα.
Τα δεδομένα κατανέμονται στις κατηγορίες "Ελλάδα", "Ανεξήγητο", "Θρησκείες", "Συνωμοσίες", "Πολιτική", "Μ.Μ.Ε" και "Τέχνη" διευκολύνοντας την περιήγηση και την αναζήτηση του επισκέπτη.
Στη σκούρα μπάρα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της Κεντρικής Σελίδας του meta-journalist, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το κατέβασμα συνεντεύξεων σε μορφή αρχείων ήχου - podcast. Πέρα από διάφορες επιλογές που παραπέμπουν σε βιογραφικά στοιχεία στην ίδια μπάρα έχετε επίσης τη δυνατότητα να αναγνώσετε "Σκέψεις και Απόψεις" του meta-journalist πάνω σε θέματα επικαιρότητας.
Στο παράθυρο με τίτλο "Τελευταία Νέα" έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του meta-journalist ή για την επικείμενη δημοσίευση νέων συνεντεύξεων στο blog.
Στο παράθυρο "Θεματικά Projects" που μπορείτε να βρείτε στα δεξιά της Κεντρικής Σελίδας, θα αναγνώσετε πληροφορίες και ειδήσεις σχετικά με ιδιαίτερα θέματα που απασχολούν χρόνια τώρα τον meta-journalist. Σε αυτά τα τέσσερα παράθυρα έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε σε όλες τις συνεντεύξεις που έχουν ανέβει στο blog.
Το παράθυρο της "meta-journalist TV" θα ανανεώνεται συχνά με ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα videos που σχετίζονται πάντα με τις ιδιαίτερες ανησυχίες του meta-journalist.







Τι είναι το Meta-Δίκτυο;

Το Meta-Δίκτυο αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού. Πρόκειται για μια νέα και πρωτοποριακή προσπάθεια που φιλοδοξεί να αναδείξει και να προσφέρει στον e-περιηγητή ορισμένους ποιοτικούς και εξειδικευμένους προορισμούς που σχετίζονται με το χώρο της πνευματικής αναζήτησης.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν (πέρα από το meta-journalist) τα εξής:

- Το μπλογκ της Παραψυχολογίας του Νικόλαου Κουμαρτζή

- Το μπλογκ για τη μελέτη της Μυθολογίας Κθούλου του Γιώργου Ιωαννίδη

- Το μπλογκ για Αλλόκοτες Ειδήσεις από όλο τον κόσμο του Δημήτρη Αναστασίου

- Το μπλογκ για τον Εσωτερισμό και τη Φιλοσοφία του Θοδωρή Κεφαλόπουλου

- Το μπλογκ για την Απαγορευμένη Αρχαιολογία του Αλέξανδρου Γιαννακού

- Το μπλογκ για Εναλλακτικά Ταξίδια από τα μέλη του Παράξενου Ταξιδιώτη



Αναλυτικότερες πληροφορίες για το Meta - Δίκτυο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

0 comments

Post a Comment