Ντοκιμαντέρ + TV

Posted by Νικόλαος Κουμαρτζής On 05:49

Ντοκιμαντέρ με τον meta-journalist

Στα πλαίσια των εξερευνητικών αποστολών της ομάδας Πυθέας, ο Μηνάς Παπαγεωργίου ήταν ένας εκ των βασικών παραγωγών σε δύο πειραματικά ταξιδιωτικά ντοκυμαντέρ.
Με την πολύτιμη βοήθεια του οπερατέρ Γιώργου Μαλλιαμάνη και του συνεργάτη του Ανδρέα Πανουτσόπουλου (μέλη του Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου), τα ταξίδια στην Κοιλάδα των Πυραμίδων του Βίσοκο (Βοσνία – Ερζεγοβίνη) και στην Ιωνία της Μικράς Ασίας (Τουρκία), οπτικοποιήθηκαν και παρουσιάστηκαν μέσα από τον διαδικτυακό τηλεοπτικό σταθμό tvonline.gr. Έχετε τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσετε στο http://youtu.be/o3vMD-GEKoI (παραγωγή 2006) και http://www.youtube.com/watch?v=wLNYcO7k3cw (παραγωγή 2007) αντίστοιχα.




Επίσης δείτε την τηλεοπτική ιστορία - αφιέρωμα του meta-journalist, στον μεγάλο Έλληνα παραψυχολόγο, Άγγελο Τανάγρα. Η παραγωγή έγινε στα πλαίσια άσκησής του στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας (Ιούνιος 2010).
Έρευνα - Παρουσίαση: Μηνάς Παπαγεωργίου (δημοσιογράφος - ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού - metafysiko.gr). Επιβλέπων καθηγητής: Κώστας Σπυρόπουλος. Συμμετείχαν οι: Νικόλαος Κουμαρτζής , Γιώργος Ιωαννίδης και Άγγελος Βιαννίτης.



----------------------------------------------------------------

Περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό


Δείτε:

Τον εισαγωγικό μου χαιρετισμό στο 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο για τον Μυθικισμό στις 22/5/16.

Την ομιλία μου στην παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Κώστα Λάμπου, "Θεός και Κεφάλαιο" (εκδ. Κουκκίδα), στις 9/12/15.

To trailer του υπό ανάπτυξη ντοκιμαντέρ μου (κυκλ. τέλη του 2015), "Άδωνις και Ιησούς: Όψεις του Μυθικισμού στην Ελλάδα".

Η ομιλία μου με τίτλο "Ο πόλεμος των ιδεών στην κοινωνία της πληροφορίας: Ο Μυθικισμός ως εργαλείο για έναν νέο Διαφωτισμό", στην ημερίδα "Τεχνών (Επ)ανάστασις" στην Κέρκυρα τον Ιανουάριο του 2014.

Η ομιλία μου για το Τanagras Project στην Αθήνα (30/3/2013)

H συνέντευξη που παραχώρησα στο ειδησεογραφικό portal news247.gr με αφορμή την προβολή του Μυθικιστικού ντοκιμαντέρ Caesar's Messiah στην Αθήνα (28/10/2012)

Η ομιλία μου στην ημερίδα MetaCon 2012 για τα 10 χρόνια της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού (28/1/2012)
.

Η ομιλία μου στη φιλοσοφική αίθουσα "Εκατηβόλος" με θέμα "Το Πολυθεϊστικό Παρελθόν του Ιουδαϊσμού" (21/5/2011).

Στην πρεμιέρα της εκπομπής "Μυστικά Περάσματα" (20/10/2011).

Στις "Πύλες του Ανεξήγητου" (27/11/2004) για τη δράση του Κέντρου Αναζήτησης Πανεπιστημίου Αιγαίου.

0 comments

Post a Comment