Διακοπές και ... βιβλιοπαρουσίαση!

Posted by Μηνάς Παπαγεωργίου On 03:23


Βιβλιοπαρουσίαση του "Δούρειου Ίππου" στην Κάρπαθο (PHOTOS + VIDEOS).






Τα επόμενα 24ωρα ξεκινούν (επιτέλους!) οι καλοκαιρινές μου διακοπές. Προορισμός η γεννέτειρά μου Κάρπαθος! Ενημερώνω λοιπόν τους επισκέπτες του meta-journalist blog πως μέχρι και τα τέλη του μήνα δεν θα υπάρχουν ανανεώσεις στις σελίδες του site.

Παρ' όλα αυτά οι δραστηριότητες δεν σταματούν εδώ. Κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών θα πραγματοποιηθεί στην Κάρπαθο η βιβλιοπαρουσίαση του "Δούρειου Ίππου". Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 20:00 στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Konstantinos Palace.

Εάν τύχει να βρίσκεστε στο νησί είστε προσκεκλημένοι. Καλή ξεκούραση σε όσους πρόκειται να "αποδράσουν" και καλό κουράγιο σε αυτούς που μένουν πίσω.


------------------------------------------------------------------------

Ανανέωση με φωτογραφικό υλικό



Τεράστια επιτυχία σημείωσε η βιβλιοπαρουσίαση της 16ης Αυγούστου στο Konstantinos Palace της Καρπάθου. Το καλαίσθητο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 200 Καρπάθιους φίλους της Γνώσης. Εξαιρετικές και συνάμα συγκινητικές οι εισηγήσεις των Γιώργου Χατζηκουτσού και Νίκου Μπερτζουάνη. Η δική μου ομιλία "έσπασε" σε δύο μέρη. Το πρώτο σχετιζόταν με πληροφορίες γύρω από το βιβλίο (δομή, περιεχόμενο, concept, πηγές έμπνευσης, τρόπος γραφής της στήλης κάθε εβδομάδα κτλ), ενώ το δεύτερο αποτέλεσε ένα πεδίο προβληματισμού (και συζήτησης αργότερα με το κοινό) σχετικά με το ζήτημα "Η φαντασία, η δημιουργικότητα και το όραμα στην Κάρπαθο".
Να σημειωθεί ότι ολα τα βιβλία του Δούρειου Ίππου εξαντλήθηκαν σε ελάχιστα λεπτά (αρκετοί μάλιστα δεν πρόλαβαν να πάρουν το αντίτυπό τους), οπότε αργά ή γρήγορα θα προχωρήσουμε σε νέα έκδοση.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το event (κάντε κλικ στις εικόνες) και δύο videos.

Μηνάς Παπαγεωργίου (meta-journalist) 30/8/2011























0 comments

Post a Comment